arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

New Yelper Event: Rommikoulu @Navy Jerry’s

Navyjerrysblogikuva
 
30th of June was spent at one of the funnest spots in the bar scene of Helsinki: the sailor-themed bar called Navy Jerry's. This old favorite holds an impressive collection of rums and knowledge on the topic, so it was an easy pick for the venue of our theme. Yelpers had requested for a similar-style sequel for the lovely gin school held at Steam Hellsinki couple months earlier and they certainly got what they wished for: an entertaining Yelper get-together in the cozy atmosphere of Navy Jerry's, learning a whole lot about rums (needless to say we got to taste the products as well..). The night started with sparkling wine and continued with cocktails. We can only recommend this place with their wonderful staff – thank you for a great time, Navy Jerry's! Already looking forward to the next visit!
 
You can enjoy our pictures in Flickr & Facebook and read the comments on the event here. You'll find Navy Jerry's from Yelp, of course.
 
———————————————————————————————————–
 
Kesäkuun viimeisen päivän Yelp-kokoontuminen tapahtui yhdessä Helsingin hauskimmista baareista: Navy Jerry'sin seilorihenkisissä tunnelmissa. Tämä kestosuosikki pitää sisällään vaikuttavan rommikokoelman sekä teemasta kaiken tietävän, loistavan henkilökunnan. Oli siis helppo päättää, missä rommiaiheinen tapahtumamme pidettäisiin (rommikoulu oli toivottua jatkoa pari kuukautta aiemmin järjestetylle mainiolle gin-koululle Steam Hellsingissä). Odotukset täyttyivät: kohtaaminen hyvällä porukalla Navy Jerry'sin kotoisissa tunnelmissa, erinomaisen koulutuksen maisteluineen lunastaen. Tapaamisemme alkoi kuplivalla ja jatkui cocktaileilla. Voimme ainoastaan suositella paikkaa kaikille – kiitos hienosta illasta, Navy Jerry's! Odotamme jo innolla seuraavaa visiittiä!
 
Tapahtuman kuvista voit nauttia Flickrissa ja Facebookissa, kommentit illasta puolestaan tullaan kirjoittamaan tänne. Navy Jerry's löytyy Yelpistä, omalla nimellään. 
 
Nähdään Yelpissä, 
 
Hanna B.
Community Manager
Yelp Helsinki